Huurvoorwaarden


Afhaling:

Onze burelen zijn geopend (maandag tot vrijdag) vanaf 8u 's morgens tot 's middags 12u en in de namiddag vanaf 13u tot 18u00. De zaterdag zijn wij geopend van 8u30 's morgens tot 11u30.

Indien U echter zeer vroeg wenst te vertrekken kan U Uw voertuig afhalen de avond voordien. Dit echter op voorwaarde dat de vorige klant tijdig binnen is ! Dit is een gunst die wij zoveel mogelijk trachten waar te maken, maar niet kunnen beloven vermits wij afhankelijk zijn van externe faktoren (vorige klant).


Inlevering:

Inleveren van de huurwagens kan tot 18u00 tijdens de kantooruren. Indien U echter na sluitingsuur terug komt, kan U de bestel- of vrachtwagen inleveren in de loop van de avond of nacht, zonder meerprijs. Voorwaarde is wel dat het voertuig binnen is uiterlijk tegen 7u30 's anderendaags, want om 8u vertrekt de volgende klant reeds en de voertuigen moeten nog een nazicht en poetsbeurt ondergaan.


Huur per dag:

Onze voertuigen worden steeds per dag verhuurd.

Bij afhaling van een voertuig de avond voordien en inlevering in de loop van de avond (dag van de huur), geniet U dus van een periode van meer dan 24 uur!


Huur per week:

Bij huur op weekbasis worden er slechts 5,5 dagen huur aangerekend.

Wanneer U veel kilometers aflegt gedurende deze periode, maken wij graag een offerte op forfaitaire basis. Het grote voordeel van deze methode is dat U vooraf weet hoeveel Uw rit zal kosten, uiteraard op basis van de door U vooropgestelde kilometers.


Huur per maand:

Hiervoor maken wij voor U een forfaitaire prijs op basis van de door U vooropgestelde kilometers. Zo kunt U op voorhand weten wat het U zal kosten.